Nieuwe installaties in Slowakije

Onze Aquavia Partner FI-SA Sauny heeft zojuist een aantal foto´s met ons gedeeld van de laatste installaties die in Slowakije zijn gemaakt. Het gaat om twee professionele Spa-installaties die bedoeld zijn voor wellnesszones in twee eersteklas hotels.

Een Spa Capri Pearl Shadow

catheau-Gbel'any_Capri_Spa-Professional_FI-SA-Sauny-001

De Spa model Capriis vervaardigd uit een plaat in de kleur Pearl Shadow. Deze Spa met 5 zitplaatsen beschikt over een verhoogde overloop die een overloopeffect biedt dat compleet verschilt van de conventionele opties op de markt.

De plaats waar de installatie komt te staan is hotel Château Gbel’any gelegen in de plaats Gbeľany (Slowakije).

De installaties worden aangevuld meteen buitenterras en een zwembad met tegenstroom, massage en verlichting. Een complete ruimte met luxe-installaties om de Spa-sessies nog vollediger te maken.

catheau-Gbel'any_Capri_FI-SA-Sauny-001

Een Spa Martinique Kleur Wit

Het beste accessoire voor een waterzone is een professionele Spa met hydromassage. De Spa Martinique beschikt over een ruim zitgedeelte binnenin, waar plaats wordt geboden aan tot zes gebruikers tegelijk. Het beschikt over een overloop waarmee het waterpeil altijd aan het oppervlak blijft en over een hoogrenderende installatie om haar klanten de potentie en betrouwbaarheid te bieden die nodig zijn voor hun bedrijfsvoering.

De Spa is geïnstalleerd in de wellnesszone van Hotel Alexander, gelegen in BardejovskéKúpele (Slowakije). Een viersterrenhotel dat alle soorten luxe biedt. Het beschikt over complete wellnessmogelijkheden voor de gebruikers en eveneens over een waterzone met de Spa, ligstoelen, sauna en verschillende wellnessarrangementen.

hotel-alexander_martinike_Spa-Professional_FI-SA-Sauny-001