Spa’s in wellnesszones

Dankzij de spa’s voor openbaar gebruik kunt u uw zaak veranderen in een wellnesszone. Dit type spa’s beschikt over een hoogwaardige uitrusting ontwikkeld om de beste prestaties te leveren.

Waarom een publieke spa?

spa-professional-mosaico-zona-wellness-006

Een publieke spa verschilt op de volgend punten van een privé-spa:

  • Publieke spa’s beschikken over een overloopgoot waarmee het water ongeacht het aantal gebruikers op peil wordt gehouden. Hiermee verbetert het product niet alleen in esthetische zin. U kunt hiermee ook eenvoudiger verontreiniging van het wateroppervlak verwijderen en de waterkwaliteit verbeteren.
  • Alle publieke spa’s hebben een buffertank om het waterpeil in de spa te regelen. Dit onderdeel wordt vlakbij het filter geïnstalleerd om zowel het vul- als het filterproces uit te voeren.
  • Zakelijk geëxploiteerde spa’s beschikken over een professionele filterinstallatie. Deze set bestaat hoofdzakelijk uit massagepompen, filterpompen, waterverwarmingscomponenten, een regelpaneel voor deze onderdelen, en een professionele zandfilterinstallatie.

spa-professional-mosaico-zona-wellness-005

Installatieschema voor professionele spa


Verschillende afwerkingsopties

Binnen de serie publieke spa’s worden verschillende raamwerkafwerkingen aangeboden: in acryl, in roestvrij staal en in mozaïekuitvoering. In het geval van de spa’s in mozaïekuitvoering kunnen verschillende kleuren en afwerkingen worden gecombineerd, zodat u de spa perfect bij de esthetiek van de wellnesszone kunt laten aansluiten.


spa-professional-mosaico-zona-wellness-002

spa-professional-mosaico-zona-wellness-007

Geïnstalleerd “Millennium Park” door Conrays Pool & Spa ( Rusland )


spa-professional-mosaico-zona-wellness-004

Geïnstalleerd “Sochi” door Conrays Pool & Spa (Rusland )


Bent u van plan een wellnesszone te creëren of te verbeteren, overweeg dan de installatie van een publieke spa van Aquavia Spa: deze verhoogt de gebruikswaarde van uw faciliteiten, biedt uw klanten een nieuwe service en een uiterst betrouwbaar in Europa vervaardigd product met een exclusieve afwerking.

Raadpleeg ons assortiment publieke spa’s op onze website aquaviaspa.nl.