Wanneer de tijd stilstaat

U staat ’s ochtends op

Ontbijt, sport een beetje en stapt na een warme douche in uw spa: u zoekt uw favoriete zit- of ligplaats en stelt de hydromassage in werking. Langzaamaan voelt u hoe uw spieren zich ontspannen en uw geest zich afsluit van de werkelijkheid. De watertemperatuur is ideaal. U doorloopt een hydromassagecircuit langs alle posities van de spa. Na het beëindigen van de hydromassage, schakelt u de kleurentherapie lichten in en vraagt u Alexa om de omgevingsverlichting van de ruimte te dempen…

Beschikken over een spa thuis is een van de meest lonende genoegens. Een spa schenkt ons ontspannende ogenblikken die bijdragen tot het verlagen van onze stress of spierspanningen, maar het is ook een plaats om samen te zijn met onze partner of ons gezin.

Uw vrije tijd doorbrengen in een spa in uw huis, maakt het u mogelijk een nieuwe dimensie van het water te ontdekken (gedurende het hele jaar): op ludieke wijze met uw kinderen of op romantische wijze met uw partner, na een heerlijk avondmaal.

Geen enkele afzondering weerstaat aan deze ervaring: plaats een spa op uw terras, in uw tuin of open kamer en zoek uw moment: uw spa thuis.