Prime Tex Cover

Prime Tex Cover: Textielhoezen met uiterste elegantie en stijl

Met veel plezier introduceren we de Prime Tex Cover, ontworpen om uw spa naar een hoger niveau te tillen. Dit zijn de belangrijkste kenmerken waardoor deze covers zich onderscheiden van de massa.

We hebben ons kleurengamma uitgebreid om u een verscheidenheid aan opties te bieden.

  • Exclusieve serie: Zwart
  • Premium assortiment: donkergrijs

Elke kleur definieert de verschillen tussen onze spa-reeksen en kiest de perfecte match voor elk product.

Textiel

Textiel is niet alleen geselecteerd vanwege de kwaliteit en sterkte, maar ook vanwege de zachtheid om aan te raken, wat een gevoel van luxe en comfort geeft. Bovendien verbetert het textielmateriaal de UV-bescherming door zonnestraling.

Thermische isolatie

We introduceren een innovatief element in onze hoezen: een binnenrooster dat voorkomt dat regenwater zich ophoopt. Deze functie verbetert de isolatie van de cover aanzienlijk. Je spa is nu nog beter beschermd tegen vochtigheid, waardoor de watertemperatuur efficiënt behouden blijft en het energieverbruik daalt.

Verbeterde waterdichtheid

Het textiel zorgt voor een uitzonderlijke waterdichtheid, wat bijdraagt tot een langere levensduur van het product en een langetermijninvestering betekent. Bovendien voegt de metallic tint van het binnenrooster een geraffineerde en elegante toets toe aan de binnenkant van de cover.

ANDERE FUNCTIES DIE U MOGELIJK INTERESSEREN

Perfecte afdekking om watertemperatuur en -kwaliteit te behoudenDe Energy Saving Cover van Aquavia Spa is een verbeterde cover die warmteverlies en waterverdamping minimaliseert, energie bespaart en het onderhoud vereenvoudigt.

Meer informatie

Exclusief ontworpen en geproduceerd in Europa, met de hoogste kwaliteitscertificering In het licht van de trend om de productie te decentraliseren, heeft Aquavia Spa ervoor gekozen om de eigen productie van al onze spa's en zwembaden, vanuit Cervera (70 km van Barcelon

Meer informatie

Aroma's die de omgeving personaliseren en het welzijn versterken Geniet van aangename geuren in uw spa met de Aromatherapy-optie, die uw hydrotherapeutische ervaring verbetert zonder residuen achter te laten en die voordelen biedt voor uw gezondhei

Meer informatie

Onverslaanbare energiebesparing bij extreem koude temperaturen Het Nordic Insulation System van Aquavia Spa biedt totale isolatie voor uw spa in koude omgevingen, maximaliseert de energie-efficiëntie en zorgt voor 80% besparingen, zelfs in extre

Meer informatie

Stille, zuinige en onafhankelijke filtratie voor altijd kristalhelder water Dit innovatieve systeem is extreem stil en verbruikt zeer weinig energie, wat betekent dat u niet tot 's nachts hoeft te wachten om uw spawater te filteren.

Meer informatie