Een spa in tijden van lockdown

Waarom zou je thuis een spa willen hebben?

5 redenen zijn genoeg!

We zitten midden in een pandemie en daardoor zoeken we allemaal nieuwe manieren van vermaak en ontspanning en proberen we thuis actief te zijn… We hebben van onze huizen heuse fitnessruimtes, bioscopen en restaurants gemaakt… Ongekend!

Als gevolg daarvan hebben we kunnen zien hoe spa´s en zwembaden in alle winkels in de buurt al heel snel uitverkocht raakten en dat zelfs het machtige “Amazon” zijn klanten niet meer kon voorzien van opblaaszwembaden.

In de laatste maanden van 2020 hebben ook de Aquavia Spa distributeurs te maken gekregen met een golf van bestellingen voor spa´s. Logisch toch. Wie zou er nu niet graag elke dag willen genieten van een ontspannend hydromassagebad? Dat zou werkelijk fantastisch zijn!

Hieronder geven we 5 redenen waarom we zelf een spa thuis zouden moeten hebben.

5 REDENEN OM EEN AQUAVIA SPA THUIS TE HEBBEN

  • Een nieuwe routine. ´s Morgens vroeg meteen oefeningen doen, ontbijten met een lekker kopje thee en daarna… je onderdompelen in een bad warm water voor een professionele massage. Of, dat kan ook, ´s middags na het werk relaxen en ondertussen samen met onze dierbaren kijken naar de sterren… Zo’n routine zou perfect zijn, nietwaar?

 

  • De spa´s van Aquavia Spa zijn ontworpen om jarenlang van te genieten. Sommige klanten vertellen ons dat hun spa na 20 jaar nog perfect dienst doet. Daarom biedt Aquavia Spa duurzame productgaranties. Twijfelt u nog over de aanschaf van een spa om uw hele leven lang van te genieten?

 

  • Het heeft ook voordelen voor de gezondheid. Hydrotherapie is goed om pijn en klachten te verlichten en kan zelfs helpen bij symptomen van artritis. De spa´s van Aquavia Spa bieden verschillende soorten massages en standen zodat de gebruikers kunnen genieten van een massage daar waar ze willen. Gerichte massages naar de smaak van de gebruiker!

 

  • Een spa is voor het hele gezin. Investeert u in een spa, dan investeert u in geluk. Dankzij een spa kunt u samen met uw dierbaren genieten van unieke en leuke momenten, in een comfortabele en vrije omgeving. Breng meer tijd door met uw gezin!

 

  • Krijgt u al tijden te weinig rust? Dan moet u eens in een spa stappen! Wen u de routine aan om 10 minuten lang in uw spa te ontspannen voor het slapen gaan. Op die manier ontspannen uw spieren en uw lichaam zich en zult u slapen als een marmot.

 

Hoe eerder u dus besluit om een spa aan te schaffen, hoe eerder u van de spa en al zijn voordelen kunt genieten. Investeer in een spa. Als u daar voor de eerste keer in stapt zult u precies begrijpen wat we bedoelen en blij zijn dat u er een heeft gekocht.

Neem contact op met de Aquavia Spa distributeur, die u kan adviseren en helpen met alle mogelijke vragen. Er wacht een Aquavia spa op u. Er zijn verschillende spa´s die zijn toegespitst op uw behoeften: de ruimte, het budget, standen… Twijfel niet langer, maar ontdek onze spa´s!