Spa, een wereld van mogelijkheden

Met een lift kunt u de spa op de gewenste hoogte brengen

Vandaag gaan we het hebben over en heel bijzondere spa en over een ongekende personalisatie. Om precies te zijn gaat het over een Duitse architect die van zijn terras iets bijzonders wilde maken en besloot om het Spa Cube-model te voorzien van een hefmechanisme. Een hydraulische lift die het mogelijk maakt om de spa, door middel van een schakelaar, op de gewenste hoogte te brengen (waardoor de instap gemakkelijker is) en als hij niet in gebruik is, volledig te integreren en in de bodem te verbergen. Indrukwekkend, nietwaar?

De Spa Cube, is dat toevallig?

Volgens meerdere theorieën “bestaat toeval niet”. En het model dat gekozen is voor deze ‘hoogte-personalisatie’, namelijk de Spa Cube, is een van de stercreaties van Aquavia Spa; een minimalistische designspa met een eigentijdse vormgeving en een vleugje zen.

We hebben het over een spa uit de hoogwaardige Exclusive-collectie waarbij in dit geval de ergonomische zitruimte wegvalt en de gebruikers zich vrijuit kunnen bewegen in het water, in een ruimte die voor vier personen ruim en veelzijdig is.

De Spa Cube heeft bovendien talloze eersteklas prestaties: 27 waterjets onder druk, 12 warmwaterinjectoren (Relax Impact System), het Aromatherapy systeem dat ervoor zorgt dat er uit de belletjes een heerlijke geur komt, Colour Sense, (5 meerkleurige ledlampen in de spa, die het water kleuren), Pure Line Lighting (verlichting aan de buitenkant van het raamwerk), bediening via Wifi (Wifi Touch Panel) en bovendien de beste prestaties op het gebied van energiebesparing en duurzaamheid: EcoSpa, Nordic Insulation System, Silent Pump y Ultraviolet Treatment.

Kortom, een echte luxe spa met een zeer “hoge” vorm van personalisatie.