Aquavia gaat een stap verder in exclusiviteit met de lancering van de Lounge Spa

In de catalogus van de Exclusive Spa-serie zal dit model worden vervangen door de nieuwe Lounge Spa, een ultramodern hydromassagebad met een minimalistisch design vol rechte lijnen, bewegingsvrijheid binnen de spa en een aanzienlijk verbeterd massagecircuit.

De lancering consolideert de inzet van de toonaangevende Europese spafabrikant voor het meest exclusieve segment binnen de sector, met creaties die een geavanceerd design combineren met prestaties van het hoogste niveau. Het gaat in dit geval om de Lounge Spa, een model met 5 plaatsen (3 zit- en 2 ligplaatsen) met elk een ander hydromassageformaat bestaande uit, in totaal, 31 hydromassagejets en 14 luchtinjectoren.

Het nieuwe ontwerp behoudt de proporties (231x231x78) van zijn voorganger, maar wisselt de rondingen van de binnenkuip in voor een meer sober design waarin rechte lijnen overheersen. Naast de zen-achtige esthetiek, is het doel hiervan een grotere bewegingsvrijheid tussen de massageposities mogelijk te maken zonder in te boeten op de ergonomie en het comfort tijdens het gebruik.

Een residentiële spa met high-end prestaties

De Lounge Spa is uitgerust met de meest waardevolle kenmerken van Aquavia Spa: van het karakteristieke kleurentherapiesysteem en de waterdesinfectie met ultraviolet licht, tot het ultrastille Silent Pump-filtersysteem en het energiebesparende pakket bestaande uit de EcoSpa-optie en de spa-afdekking Energy Saving Cover.

Het is een spa die duidelijk gericht is op de privacy thuis, voor gezinnen die op zoek zijn naar ontspanning, gezondheid en welzijn, en tegelijkertijd willen ontsnappen aan de buitenwereld. De R&D&I-afdeling van Aquavia Spa heeft deze spa ontworpen als een bad dat op vele manieren gebruikt kan worden: als koppel, met vrienden of familie, of gewoon om een compleet en veelzijdig circuit op te zetten voor individueel gebruik, waarbij rekening wordt gehouden met het feit dat elke massagepositie anders en complementair is.

Kortom, de Lounge Spa is een belangrijke upgrade voor de positionering van Aquavia Spa als een toonaangevend merk dat er altijd naar streeft een stap vooruit te zijn en de leiding te nemen op het gebied van high-end spa’s.